Zorgmanege Prinses Margriet Manege Westerbork

Prinses Margriet Manege >

Kwaliteit laat je zien.

Kwaliteit laat je zien
De ZorgManege neemt deel aan het kwaliteitssysteem van Landbouw en Zorg. Dit houdt in dat de ZorgManege moet aantonen dat er kwaliteit wordt geleverd ten aanzien van de geleverde zorg aan de cliënten, inclusief het dossier (intake, begeleidingsplannen, evaluaties, etc). Ook wordt de algehele organisatie, de accommodatie en de werkomstandigheden van het personeel onder de loep genomen. In oktober 2012 ontvingen we een positieve evaluatie over het invullen van het systeem,(het op papier laten zien hoe er gewerkt wordt). Na een jaar is er een audit geweest. Alles werd goedgekeurd en we ontvingen het keurmerk. Elke drie jaar wordt het bedrijf opnieuw middels een audit getoetst. Om het keurmerk te                                                        waarborgen wordt er elk jaar een jaarverslag ingediend.
                                          Na goedkeruing wordt deze gepubliceerd op:

                                      http://www.zorgboeren.nl/zorgmanege-prinses-margriet-manege/zorg  


BEZINN = Boeren En Zorg In Noord Nederland


Deelname aan het kwaliteitssysteem is, behalve dat we zelf kwaliteit hoog in het vaandel hebben, ook een verplichting voor het lidmaatschap van de vereniging Bezinn.
Dit lidmaatschap geeft de kans om via de stichting BEZINN cliënten met een AWBZ-ZIN vergoeding op de ZorgManege aan te nemen.
De Stichting BEZINN heeft hiervoor een AWBZ erkenning.

Meer informatie? Bel dan 0593-332180 of stel uw vraag via de mail: info@zorgmanegewesterbork.nl

 


Het laatste nieuws

Facebook